Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

2012 ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΕΨΙΛΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ "ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"Όπως μας είναι ήδη γνωστό, από τον επιστημονικό


κλάδο της αστρονομίας,


επίκειται μια συνοδός πλανητών με την Γη μας των : ΕΡΜΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΡΗΣ, ΔΙΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΣΕΛΗΝΗ, την συγκεκριμένη ημερομηνία. (21/12/2012)


επομένως μιλάμε για γεγονός. Μπορούν όμως οι ανθρώπινοι νόες να φανταστούν τις επιπτώσεις αυτής της συνόδου; είμαστε πολύ μικροί ακόμα για να κατανοήσουμε τα μυστήρια του σύμπαντος.


Το τι θα συμβεί λοιπόν μας το αναφέρουν οι Ολύμπιοι


σε μήνυμα τους.


((ΣΤΗΣ /22/12/2012.)) <<ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ. Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ. Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΑΝΟ. KATΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΜΟΡΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. TO ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΙΩΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΟΞΥΝΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΚΟΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΕΣ. ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ. ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΑΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΝΕΦΗ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ. ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΑΙΑ. Η ΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΟΡΑΤΟ ΦΩΣ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. <<ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΤΕΛΗΣ ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑ. >>

αστροπυλες


ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟ STARGATE ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ.ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?


ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΙΑΝΟ.


ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ? ΑΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΚΛΗΡΗ.


ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΠΥΛΕΣ.ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΄'Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΟΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ).


ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ(ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ) ΚΑΙ 12 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ ( ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ).ΚΑΘΕ 26.556 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΗΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΝΕΡΓΙΩΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΖΩΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΤΕΧΥΘΕΙ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΙ 12 ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ DNA ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΥΘΗΓΡΑΜΜΗΣΗ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΣΤΙΣ 21-12-2012 ΩΡΑ 12:12 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 21-12-2017 ΩΡΑ 12:12 . Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 208.000 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ.


ΑΡΑ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΧΟΥΝ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2012 ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΛΞΙΑΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ.


ΤΕΛΟΣ ΠΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ,ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ.