Σάββατο 2 Μαΐου 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΕΨΙΛΟΝ"

Ο Ηλίας μετά από αρκετό καιρό απουσίας επέστρεψε και μου έφερε νέα. Προσπαθώντας να βρεί τα ίχνη του Λόρδου Μπάυρον και την ανάμιξη του στον Εμφύλιο του '40, ταξίδεψε στην Αγγλία και τη Γερμανία. Ο Λόρδος ενόσω βρισκόταν εν ζωή σιχαινόταν την παγκοσμιοποιηση και την Νέα Τάξη, πράγμα που φαίνεται καθαρά στην ακόλουθη μελέτη http://cambridgeforecast.wordpress.com/2008/09/26/canto-12-of-lord-byrons-don-juan-as-a-critique-of-globalization-and-the-rothschilds/. Μετά τον "θάνατό" του στην Ελλάδα κατά την Επανάσταση, επέστρεψε στην Βόρεια Ευρώπη όπου βοήθησε στην ίδρυση αρκετών αποκρυφιστικών ταγμάτων, τόσο για την ανεύρεση δωρητών αίματος και ακολούθων όσο και για την μετάδοση της φιλοσοφίας του, διαστρευλωμένης βέβαια μετά την μετατροπή του σε απέθαντο. Επηρέασε τους μεταγενέστερους του και έθεσε την βάση για τον Σοσιαλιστικό Εθνικισμό. Ένας μαθητής του ηταν και ο γνωστός Άλειστερ Κρόουλι.
Και στο παρακάτω link θα βρείτε σε γενικές γραμμές τι έγινε πρίν κ κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου.
http://www.blackraiser.com/jewpeter/lycabgr.htm
Πολλά από αυτά φυσικά είναι υπερβολές και φαντασιώσεις αλλα το στοιχείο της αλήθειας βρίσκεται στο ότι στον Λυκαβηττό (ή κάστρο Wolfenstein) συνεβαιναν αρκετά περίεργα πράγματα. Για να μάθουν τι κρύβεται κάτω από το λόφο Άγγλοι και Ρώσοι, αποτέλεσαν την αιτία του Εμφυλίου μας σπαραγμού.
Ευτυχώς αυτοί ποτέ δεν βρήκαν τίποτα. Μία ομάδα τους πρόλαβε, με την τότε κωδική ονομασία: Επιχείρηση Έψιλον!=ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ι.Χ ΑΛΛΑ ΣΕΙΡΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΨΙΛΟΝ
(Ουάου!).