Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Προς Συντελεστές Ιστοσελίδας”Απόψεις για τη Μονή Βατοπαιδίου”

http://vatopaidi.wordpress.com
Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
Χριστός Ανέστη!

Με χαρά πληροφορηθήκαμε και σάς συγχαίρουμε για την ωραία πρωτοβουλία σας να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα πού θα ενημερώνει σωστά για όσα αφορούν την υπόθεση της Μονής μας, μετά την άδικη επίθεση πού δέχεται τους τελευταίους μήνες από πολλούς παράγοντες.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες τόσο σε σάς για την άοκνη φροντίδα και επιμέλεια πού δείχνετε για την συνεχή συντήρηση, ενημέρωση και διαχείρηση της ιστοσελίδας, όσο και σε όσους έχουν την ευγενή καλωσύνη και καταβάλλουν τον κόπο να στέλλουν ενημερωτικά και ψυχωφελή κείμενα προς δημοσίευση.

Τέλος, ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας κάθε ευλογία από τον Θεό και την Παναγία Μητέρα του, στην οποία εναποθέτουμε «πάσαν την ελπίδα ημών».

Μετά πολλής πατρικής εν Χριστώ αγάπης,

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς και Σεβασμίας

Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου

ΑΡΧΙΜ. ΕΦΡΑΙΜ

Εμείς, Γέροντα, ευχαριστούμε εσάς !

VatopaidiFriend: Με δάκρυα στα μάτια και ψυχική αγαλλίαση, είδαμε ανάμεσα στην αλληλογραφία μας, ένα μήνυμα από την ΙΜΜ Βατοπαιδίου με θέμα : «Ευχετήριο γράμμα». Διαβάζοντας το, νιώσαμε ένα όμορφο αίσθημα ικανοποίησης, επειδή ο αγώνας μας και η αφοσίωση των αναγνωστών προσέλκυσαν την προσοχή του γεμάτου αγάπη αυτού Γέροντα, που έχει βοηθήσει τόσο κόσμο, άσχετα αν πολλοί από αυτούς κάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν.
Εκτός από την καθημερινή προσευχή των μοναχών για ΟΛΟ τον κόσμο, εκτός από τις ειδικές μνημονεύσεις για τους φίλους της σελίδας, εκτός από τις συγκεκριμένες προσευχές για τους έχοντες κάποια ανάγκη, ο Γέροντας της αδελφότητος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, αποστέλλει, σε όλους εμάς τους Χριστιανούς φίλους και υποστηρικτές της Μονής, αλλά και όλους τους αναγνώστες της σελίδας μας ένα ευχαριστήριο γράμμα και ευχές για όλους, με την ευκαιρία της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Εμείς, Γέροντα, ευχαριστούμε εσάς !

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Εις Πολλά έτη Γέροντα.