Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ομπαμα-ελ(εψιλον)=Κενυα=Αμερικη=ασπρομαυρη αλλαγη=μυγαδες η πιο δυνατη κραση "αλ-ελ-χημειας" αντιθεσεων(http://www.fvza.org/about2.html)

Ένα έγγραφο που μου δωσε ο Ηλίας(προφητες δεν ειναι ολοι το ιδιο λεβελ)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ 305/Ε
ΤΜΗΜΑ Α
Θέμα: Παράθεση Περίληψης Μελέτης του Τμήματος Α της Υπηρεσίας 305/Ε σε συνεργασία με το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Miskatonik, του Κράτους της πόλης του Βατικανού (Status Civitatis Vaticanζ) και του Ιδρύματος «αντι-Πυθ(ων)ία» με τίτλο: «Μελέτη και περιγραφή των υπερφυσικών οντοτήτων της σύγχρονης Ελληνικής Επικράτειας»
1. Εισαγωγή
Η εισχώρηση των νεκροζωντανών και των πλασμάτων της νυκτός είναι ιδιαίτερα φανερή στις περιθωριοποιημένες ομάδες, όμως δεν κάνει ταξικές και φυλετικές διακρίσεις. Στην παρούσα μελέτη επιχειρούμε να κάνουμε μια γενική κατηγοριοποίηση με βάση τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής των πλασμάτων αυτών, και στην συνέχεια
2. Κατηγορίες Πλασμάτων
1. Οι βρυκόλακες συνήθως προέρχονται από τα υψηλά στρώματα της κοινωνίας, είναι δε γνωστός ο εθισμός τους τόσο στο αίμα όσο και στην κοκαϊνη και το extacy. Συχνάζουν σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης όπου μπορούν να αναμειγνύονται με το πλήθος χωρίς να προδίδεται η νεκροζωντανή φύση τους (ρέηβ κλαμπ, πάρτυ κ.λ.π.). Σε αντιδιαστολή με τις λαϊκές ξενόφερτες αντιλήψεις, ένας βρυκόλακας δεν δημιουργείται απλά από το δάγκωμα ενός ανθρώπου από άλλο βρυκόλακα. Χρειάζεται μια μακροχρόνια σχέση μεταξύ του βρυκόλακα και του θύματος όπου στην αρχή ο νεκροζωντανός απορροφάει ενέργεια και μυεί το θύμα σε ποικίλες σεξουαλικές διαστροφές (σαδομαζοχισμός, στροφή σε αμφιφυλοφιλία ομοφυλοφιλία ενός αμιγούς ετεροφυλόφιλου, φετίχισμός) στην συνέχεια και με την πρόφαση της σεξουαλικότητας καταφθάνει στην κατάπωση και ανταλλαγή αίματος, όπου το θύμα πλέον μετατρέπεται κι αυτό με την σειρά του σε βρυκόλακα. Επίσης σε βρυκόλακα μπορούν να εξελιχθούν άτομα που διαθέτουν νευρολογικές διαταραχές και φθάσουν σε ύβριν η οποία έχει σαν επίπτωση τον θάνατό τους (αφορισμένοι, «χαφιέδες», παιδοκτόνοι κ.λ.π.).
2. Οι λυκάνθρωποι είναι πλάσματα χαμηλότερης ταξικής βαθμίδας, ενώ είναι θαμώνες καταγωγίων και κακόφημων, μικρών σε μέγεθος, νυχτερινών κέντρων, όπως μπαρ, παμπ, χαρτοπαικτικές λέσχες και «φρουτάκια». Αγαπούν την χρήση της κάνναβης, η οποία σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ναρκωτικά που κάνουν χρήση οι λοιπές ομάδες, παίζει ανασταλτικό ρόλο στις εκδηλώσεις βίας των λυκανθρώπων. Θύματα τους δυστυχώς είναι κυρίως λαθρομετανάστες και γι' αυτό το λόγο βλέπουμε μια ρατσιστική τάση να κατηγοριοποιούνται όλοι οι λαθρομετανάστες σ' αυτήν τη κατηγορία. Απαντώνται καί στην επαρχία μιας και ένας λυκάνθρωπος μπορεί να ζει και να εργάζεται κανονικά, χωρίς να εκδηλώνονται οι ιδιαιτερότητές του σε μια μικρή κοινωνία. Η διαδικασία λυκανθρωποίησης είναι παρόμοια με την βαμπιροποίηση, με την διαφορά ότι ο λυκάνθρωπος δεν είναι νεκροζωντανός, η λυκανθρωποίηση πραγματοποιείται με την εισχώρηση σε αγέλη λυκανθρώπων και στην συνέχεια με ανθρωποκτηνοβασία. (Σεξουαλική πράξη ανθρώπου με λυκάνθρωπο με πλήρη χαρακτηριστικά λύκου). Η διαδικασία ξεκινάει συνήθως με μια νέα σελήνη και ολοκληρώνεται με πανσέληνο.
3. Τα λεγόμενα ζόμπι ή έρποντα πτώματα παρανοούνται εύκολα ως χρήστες ηρωίνης, λόγω της νωθρότητας, της χλομάδας και της αισθητικής που προσδίδει η ναρκωτική ουσία. Διαμένουν σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, υπόγεια, πάρκα και λοιπά δυσπρόσιτα καταφύγια. Συνήθως απαντώνται στα μεγάλα αστικά κέντρα αφού στην επαρχία θωρούνται απόκληροι και εκδιώκονται. Τα μεμονωμένα άτομα. δεν αποτελούν απειλή αλλά όταν συναθροίζονται προκαλούν ζημίες και αποτελούν απειλή για τους μοναχικούς περαστικούς. Συνήθως δημιουργούνται από θύματα βρυκολάκων, οι οποίοι δεν άντεξαν την διαδικασία βαμπιροποίησης και νεκροποιήθηκαν πριν την ολοκλήρωσή της.
4. Οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι διάσπαρτες και δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν τόσο εύκολα. Πλάσματα όπως νεραϊδες και σύλφες και στοιχειακά, που δεν έχουν δημιουργηθεί από μεταστροφή ανθρώπινου όντως (μάλλον προϋπήρχαν του ανθρώπου) κινδυνεύουν με εξαφάνιση μαζί με τα άγρια ζώα που διαμένουν σε μια ύπαιθρο που μολύνεται και συρρικνώνεται. Τα εν λόγω στοιχεία συνέβαλλαν στην διατήρηση των ισορροπιών στην φύση ενώ τώρα μην έχοντας τόπο διαμονής εμφανίζονται ως νέου είδους στοιχειώματα που ταλαιπωρούν τον σύγχρονο άνθρωπο από την παιδική ηλικία. Ως αποτέλεσμα της δράσης τους διακρίνεται η έντονα διαταραγμένη ζωή πολλών κατοίκων της υπαίθρου και προαστιακών περιοχών. Επιπλέον κάνουν την εμφάνιση τους και νέες μορφές απειλών όπως ηλεκτρονικές συνειδήσεις του κυβερνοδιαστήματος, καλικάντζαροι των ηλεκτρονικών συσκευών που προκαλούν προβλήματα τόσο σε hardware όσο και σε software κ.λ.π. (Το λογότυπο της εταιρίας Microsoft είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στους ηλεκτρονικούς καλικάντζαρους). Ένα ακόμη παράδειγμα είναι οι κυβερνονύμφες (cybersuccubi - cyberincubi), πλάσματα χωρίς αληθινή υπόσταση τα οποία παίρνουν ενέργεια από τους χρήστες του Διαδικτύου μέσω κυβερνοσέξ και είναι τρομερά εθιστικά. Τέλος δεν έχουν παρατηρηθεί (τουλάχιστον όχι ακόμη) υπερπλάσματα όπως αρχιδαίμονες ή όντα της Αμερικανικής αστρικής (σουγώθ, κθούλιχιοι και τα λοιπά πλάσματα που περιγράφει ο Χ.Φ. Λάβκραφτ στις δραματοποιημένες μελέτες του.)
3. Μέθοδοι Αντιμετώπισης
Προφανώς ένας ενήλικας υγιούς σεξουαλικότητας διατρέχει μικρό κίνδυνο. Αυτό προϋποθέτει ένα σταθερό σύντροφο (τόσο για τους ετεροφυλόφιλους όσο και για τους ομοφυλόφιλους) και μια προσήλωση στις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας και της αγάπης. Κίνδυνο διατρέχουν τα άτομα που δεν έχουν διαμορφωμένη ακόμα την σεξουαλική τους ταυτότητα και παρασύρονται εύκολα, όσοι καταπιέζουν την σεξουαλικότητά τους και δημιουργούν ανεξέλεγκτα απωθημένα, καθώς και όσοι δεν έχουν καταφέρει να χαλιναγωγήσουν την σεξουαλικότητά τους, πράγμα που συνήθως απορρέει από υπερβολική λίμπιντο και υποκρυπτόμενη υπερφυσική ικανότητα. Πολλές επαρχιακές κοινότητες προσπαθώντας να περιορίσουν τον κίνδυνο επέβαλλαν αυστηρούς και αυταρχικούς κώδικες ηθικής, με μόνο αποτέλεσμα να θρηνούν περισσότερα θύματα λόγω των απωθημένων που δημιουργούσαν.
Προτείνεται η αποφυγή των απομακρυσμένων και ερημικών τοπίων (υπόνομοι, ερημόσπιτα, υπαίθρια απομακρυσμένα μέρη, δάση) ιδίως κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα οποία συν τοις άλλοις ενέχουν και απλούς εγκληματογενείς κινδύνους (συμμορίες, «καβάτζες» ναρκομανών και τόποι παρανόμων δοσοληψιών). Αν είναι αναγκαία η περιπλάνηση σε τέτοιους τόπους καλό είναι να γίνεται σε ομάδες από δύο και πάνω ατόμων και με κατάλληλη προστασία, δηλ. οπλισμό, ιερά φυλακτά ανάλογα με την πίστη (σταυρός, αγιασμός, ιερό εγχειρίδιο κ.λ.π.)
Ιδιαίτερα αποτελεσματικά είναι τα όπλα τα οποία έχουν κατασκευαστεί από το λεγόμενο Τίμιο Ξύλο, το οποίο πιστεύεται από τους μεν Εβραίους ότι είναι ξύλο του δέντρου της ζωής, από τους δε χριστιανούς ότι είναι ξύλο του Σταυρού του Ιησού, από τους Δρύιδες το ιερό γκυ κ.λ.π. Οι αθεϊστές πιστεύουν ότι είναι απλώς κατασκευασμένα όπλα από πουρνάρι, αν και λίγοι παραμένουν αθεϊστές μετά από μια συνάντηση με κάποιο υπερφυσικό πλάσμα.
Τέλος ένα καλά οργανωμένο τμήμα της υπηρεσίας 305/Ε θα περιόριζε σημαντικά τον κίνδυνο εξάπλωσης των υπερφυσικών απειλών και θα οδηγούσε ίσως και στον πλήρη έλεγχο τους ώστε να χρησιμοποιηθούν προς όφελος της Ελλάδος και του πολιτισμένου κόσμου.


Αγαπητοί επισκέπτες, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας. Στην ενότητα αυτή θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε συνοπτικά την εμπειρία μας ως υπάλληλοι της Εθνικής Υπηρεσίας "ακτιστων" Πληροφοριών και να μοιραστούμε μαζί σας το όραμα και τους στόχους μας. Επίσης, εδώ θα αναρτώνται οι προκηρύξεις νέων θέσεων και οι διαγωνισμοί που αφορούν σε προσλήψεις προσωπικού, όταν αυτοί προκύπτουν.καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας ένα δύσκολο έργο για το οποίο απαιτείται ταλέντο αλλά και εργατικότητα. Οι συνάδελφοί μας ειδικεύονται σε πλειάδα γνωστικών αντικειμένων, ενώ πολλοί είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών.Αν και από νομικής άποψης είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, υπάρχουν πολλά που μας διαφοροποιούν. Είμαστε μία μικρή ομάδα ανθρώπων υπερήφανων για το έργο που μας έχει ανατεθεί. Μας ενώνει ο κοινός στόχος της προσφοράς στην πατρίδα και της υπεράσπισης της εθνικής ασφάλειας. Μας χαρακτηρίζει επαγγελματισμός, αλλά και πνεύμα περιπέτειας, δημιουργικότητας και ανεξάρτητης σκέψης.Τα καθήκοντά μας περιλαμβάνουν πάνω απ’όλα την εχεμύθεια και τη συνεχή προσφορά, ενώ συχνά καλούμαστε να ταξιδέψουμε στην επαρχία ή το εξωτερικό, να υπερβούμε το σύνηθες ωράριο, να προσαρμοστούμε και να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες συνθήκες και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας.Στην Υπηρεσία μας δίνεται η ευκαιρία να εργαστούμε στον κατάλληλο για τις ικανότητές μας τομέα. Μπορούμε να ενταχθούμε σε μία από τις Επιχειρησιακές Διευθύνσεις όπου θα κληθούμε να φέρουμε σε πέρας ενδιαφέρουσες αποστολές ή να εργαστούμε:
με αντικείμενο την Ανάλυση Πληροφοριών (όπου απαιτούνται αναλυτικές-οργανωτικές ικανότητες και ευχέρεια στη σύνταξη αναφορών και εκθέσεων),
σε τομείς σχετικούς με την επιστήμη της πληροφορικής, τις επικοινωνίες και τις νέες τεχνολογίες ή
στο Διοικητικό Τομέα ή τη Διεύθυνση Διοικητικής Μέριμνας (όπου εργάζονται άνθρωποι ικανοί στη διοίκηση, τα οικονομικά και σε πολλά άλλα αντικείμενα).