Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΑ "ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ"



image001
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
«Η Ανατολή του Θεού Ήλιου, από Χρυσό»
Το ξεσκέπασμα της βιτρίνας περί Ελληνικού Εθνικό-Πατριωτισμού
Γνωρίζουμε πως πολλοί μπουρδολόγοι θα τρέξουν να επικρίνουν και να δώσουν ερμηνείες κατά των συμφερόντων τους. Τονίζουμε πως το παρόν άρθρο έχει να κάνει με την Εβραιογενή Οργάνωση «Χρυσή Αυγή» και τα διοικητικά στελέχη αυτής, όπως και με τα φανατικά ενεργά μέλη της που δεν είναι άλλο από Κρυπτό Ανθέλληνες και Κρυπτό Εβραιομογγόλους. Οι αναφορές γίνονται περιληπτικώς για να δουν και να μάθουν επιτέλους ποια είναι η πραγματική «χρυσή αυγή» και σε τι αποσκοπεί. Κοινώς η «Χρυσή Αυγή» δεν αποτελεί ουδεμία εξαίρεση από άλλες πολιτικές εβραιομογγολικές οργανώσεις.
image002
Ένα από τα Εβραϊκά Ναζιστικά προπαγανδιστικά «συνθήματα» τους: «Ήρθε η ώρα για Εθνική Αντίσταση» (για ποιους;). Δηλώνουν και αυτοαποκαλούνται ορισμένες μάζες Εθνικών Ελλήνων ανακατεμένες με Εβραίους, Αλβανούς, Βούλγαρους, Αρμένιους, κλπ, «Εθνική Αντίσταση», κοινώς απελευθερωτές Ελλάδος». Άλλο προπαγανδιστικό «σύνθημά» τους είναι το «ενάντια σε όλους και σε όλα», μα δεν μας λένε όμως ενάντια σε ποιους ονομαστικώς και σε τι ονομαστικώς, όπως για παράδειγμα να πουν ενάντια σε Εβραίους, σε Μογγόλους, σε Εκκλησία, σε Αλβανούς, σε Ρώσους, κ.α. Με κάτι τέτοιες ηλιθιότητες και τέτοια βλακώδη «συνθήματα», κρατούν Έλληνες σε αυτή την οργάνωση.
 
Ήρθε ο καιρός Έλλην(ες) να μάθετε όλα όσα αποκρύπτονται για αυτή την Εβραιομογγολική οργάνωση. Πρέπει επιτέλους οι Έλλην(ες) να μάθουν να δρουν και να πράττουν ως πραγματικοί Έλλην, χωρίς να ανήκουν εις διάφορες ανθελληνικές οργανώσεις που απλά τους χρησιμοποιούν για να επιφέρουν κακό εις το Ελληνικό σύνολο, και να κερδοσκοπούν εις βάρος τους. Εδώ και χρόνια Έλλην(ες) σας φωνάζουμε μακριά από τις εβραιογενείς οργανώσεις, φωνάζουμε πως δεν χρειάζεστε καμία πολιτική ή θρησκευτική οργάνωση. Φωνάζουμε ότι αυτό που χρειάζεστε είναι ομάδες από Έλλην, κοινώς «Ομάδες Έψιλον». Πόσες και πόσες φορές σας έχουμε εξηγήσει ότι «Ομάδα Έψιλον» είναι σύνολα Έλλην(ων) (Μη Κρατικές ή Θρησκευτικές οργανώσεις κλπ.). Μέσα σε αυτά τα σύνολα «Έλλην(ων)» θα βρείτε τους πραγματικούς Έλλην ηγέτες και καθοδηγητές σας, των οποίων ο σκοπός θα είναι ενιαίος, διαφανής, και δια το συνολικό καλό όλων των Έλλην(ων), χωρίς να υπάρχει κερδοσκοπικός σκοπός ή ανθελληνικός σκοπός. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε ως Έλλην να φέρετε την δράση και αντίδραση εις την Νέα Τάξη Πραγμάτων, κοινώς Μεγάλη Σιών. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να βοηθήσετε Ελλάδα και Έλλην(ες), ώστε να ξαναπάρουν τη γη που τους εκλάπη από την Εβραιογενή Εκκλησία, να αποκτήσουν ελευθερία και πλούτο που τους στέρησαν και στερούν αιώνες τώρα οι Εβραιομογγόλοι, για να υπάρχουν οι Έλλην(ες) σε μια πραγματικά δική τους Ελλάδα.
Παραθέτουμε λοιπόν ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της εβραιογενούς «χρυσής αυγής», με σκοπό οι Έλλην(ες) να αποκτήσουν (μέσα από δική τους έρευνα) την γνώση. Να πάψουν να είναι επιτέλους Πρόβατα Εβραιομογγόλων.
Η «Χρυσή Αυγή» έχει βαθιές ρίζες Εβραιοναζισμού. Πρωτοξεκίνησε από τους Εβραίους της Βορείου Ελλάδος, ως σωματείο Εθνικοφρόνων και Εβραιόγλωσσων, μέσα στο οποίο υπάγονται όλοι οι Εβραίοι της Ελλάδος που ισχυρίζονται πως πολέμησαν για την Ελλάδα. Το Εβραϊκό εθνικόφρονο σωματείο πάντα κρεμούσε ανάποδα την Ελληνική σημαία, δηλώνοντας τον Αντί-Ελληνισμό του. Αργότερον και εφόσον έγινε επίσημα οργάνωση, άλλαξαν ορισμένα πράγματα, όπως ότι ενσωμάτωσαν στην οργάνωσή τους Ελληνόφωνους Εθνικόφρονες Φασίστες. 
Κατ’ αυτόν τον τρόπο ιδρύθηκε η Εβραιο-Ναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», έχοντας πάρα πολλούς ελληνόφωνους Ταγματασφαλίτες (Προδότες και Ρουφιάνους στα Τάγματα Ασφαλείας «Αστυνομία κλπ») εις αυτήν. Εξελισσόμενη με το χρόνο έγινε μια αρκετά μεγάλη οργάνωση, έχοντας στα σπλάχνα της ως ηγέτες Εβραίο-Ναζί και Τουράν-Μογγόλους, καθώς δε πάντα είναι εν συνεργασία με Εβραιο-Ναζί της Γερμανίας, κλπ. Κάποιοι Έλληνες που έζησαν τους «Γκεσταπίτες, Ταγματασφαλίτες, κ.α.» θυμούνται πολύ καλά και πρόσωπα και το ποιοι ήτο όλοι αυτοί που σήμερα ονομάζονται «Χρυσή Αυγή».
Το 1994 μέλη της οργάνωσης πολεμούν ως εθελοντές στο πλευρό των Σέρβων της Βοσνίας. Η δράση τους αυτή δεν προβάλλεται και δεν αντιμετωπίζεται θετικά από την ηγεσία της οργάνωσης, ενώ αργότερα όλοι τους έρχονται για διαφορετικούς λόγους σε ρήξη με την ηγεσία της οργάνωσης και αποχωρούν.
Η Χρυσή Αυγή, κατά τα χρόνια της δράσης της, υπήρξε εκφραστής της νεοναζιστικής ιδεολογίας, προπαγανδίζοντας την ανωτερότητα της λευκής φυλής. Σε φύλλα της εφημερίδας έχει πολλές φορές αναφερθεί ως ιδεολογία της οργάνωσης ο εθνικοσοσιαλισμός.
Η οργάνωση αυτή περικλείει ως μέλη της Αρμένιους, Αλβανούς, Βούλγαρους και Ρώσους, καθώς συνεργάζονται πολύ καλά. Πολλοί θα ενθυμούντε πως όταν οι Έλλην κυνηγούσαν τους Αλβανούς, αυτοί έτρεχαν να κρυφτούν εις τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής». Όπως πολλοί θα ενθυμούνται επίσης πως τα περισσότερα από αυτά τα μιαρά εβραιομογγόλια είναι ρουφιάνοι και συνεργάτες της Αστυνομίας κλπ. Σαφώς και συνεργάζονται άψογα με τους Τέκτονες, καθότι παίρνουν από αυτούς πολλά χρήματα και τους παρέχεται αρκετή βοήθεια για να κρατούν την οργάνωσή τους.
Θέλοντας να προφυλάξουμε τους νέους Έλληνες από την εβραιοναζιστική και ανθελληνική οργάνωση, λέμε τα εξής: Έλληνες, γνωρίζουμε πολύ καλά πως πολλοί από εσάς, στην προσπάθειά σας να αντιδράσετε έχοντας ακέραια την εθνική σας συνείδηση, εντάσσεστε εις την ανθελληνική και εβραϊκά υποκινούμενη οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Έλληνες, γνωρίζουμε πως άλλα αναζητάτε και άλλα βρίσκετε, άλλα ονειρεύεστε και άλλα σας τάζουνε. Μην ακολουθείτε ανθελληνικές οργανώσεις, που όχι μόνο κακό σε σας κάνουν, αλλά και στους αδελφούς σας Έλλην.
image003
Οι Εβραίοι Ναζί αρχίζουν να δείχνουν το πραγματικό σκοπό τους και σε τι αποσκοπούσαν τόσα χρόνια με το να πλανούν τους Έλληνες, ιδίως τους νεαρούς Έλληνες. Κύριος και πρωταρχικός στόχος τους λοιπόν δεν είναι το γένος των Έλλην, μα να γίνουν πολιτικό κόμμα, δηλαδή ένα από τα γρανάζια της εβραιοπολιτικής στην Ελλάδα. Βάσει αυτού θα μπορέσει να απλώσει περισσότερο τα πλοκάμια της και να συνεισφέρει και αυτή η Εβραϊκή οργάνωση τα δέοντα εις τον αφανισμό του Ελληνικού γένους. Δια αυτό το σκοπό λοιπόν η Εβραίο-Ναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» έπρεπε να μετονομαστεί σε «Γαλάζια Στρατιά» (ίσως εκ του Ισραηλίτικου στρατού, καθώς και αυτοί στα γαλάζια είναι).
image004
Εκτός από την ονομασία έπρεπε να αλλάξουν και τα Εβραϊκά σύμβολά τους, έτσι αντί για τον «στόχο και τον αγκυλωτό σταυρό» έβαλαν το σύμβολο ενός «μαιάνδρου». Αν ενώσουμε τις γραμμές και το τετράγωνο που προκύπτει το κάνουμε κύκλο, έχουμε το σκοτεινό εβραιοτεκτονικό σύμβολο, γνωστό ως «Γιν – Γιανγκ», που δηλώνει το καλό και το κακό, την διπροσωπία, τον ουροβόρο όφη, αλλά και την χθόνια θεότητα των υδάτων, ονόματι Ποσειδώνας (εκ του συμβόλου των ιχθύων).
Ας δούμε τι κρύβεται πραγματικά πίσω από αυτή την Εβραϊκή Ανθελληνική οργάνωση, ποιοι πραγματικά είναι, και από ποιους ιδρύθηκε. Για το σκοπό αυτό παραθέτουμε βίντεο από την πραγματική Εβραϊκή οργάνωση «Χρυσή Αυγή ή Golden Dawn». Θα δείτε πως δεν είναι αυτό που λένε, θα δείτε τι κρύβεται πίσω από το προσωπείο με σημερινή ονομασία «Γαλάζια Στρατιά» (ίσως το Εβραϊκή Στρατιά να τους ταίριαζε καλύτερα).
 
Έλλην(ες) μην Πλανιέστε από Εβραϊκές, Μογγολικές και Ανθελληνικές Οργανώσεις.
«Τεκμήρια προς έρευνα»
Περί Οργανώσεων περιληπτικώς.
 
Όλες οι οργανώνεις εις το «Ελληνικό» Κράτος και οι αρχές αυτού, καταχωρούν έγγραφα και σχετικές πληροφορίες της δημιουργηθείσας οργάνωσης, μα και των μελών αυτής. Για να δημιουργηθεί μια οργάνωση ή σωματείο πρέπει να τηρεί κάποιες προϋποθέσεις. Δια μέσου δικηγόρου/ρων φτιάχνουν το καταστατικό «έγγραφο» το οποίο είναι ως εξής:
1)    Καταστατικό έγγραφο προς Κρατική υπηρεσία. Επωνυμία, Στέγαση Οργανώσεως, Τηλ. Φαξ. Διεύθυνση, κλπ. Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, Αναπληρωτής Γραμματέας, Ταμίες, Διοικητικό Συμβούλιο, Στελέχη (Μέλη: πρέπει να έχει άνω των 10). Σφραγίδες (σύμβολα), Σκοπός της Οργανώσεως, πλήρης αρθρογράφηση καταστατικού οργανώσεως προς διοικητικά στελέχη και μέλη αυτής.
2)    Όλες οι οργανώσεις ή Σωματεία δίνουν πλήρη στοιχεία της αυτής οργανώσεως, όπως και των ενεργών μελών της, δηλαδή «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, κλπ».
Έλλην(ες), καμία οργάνωση ή σωματείο δεν είναι αθώο/α, καθώς αποτελούν μέρος του κρατικού συστήματος, τινός αυτού είναι εβραιομογγολικά και ανθελληνικά, λειτουργούν και χρησιμοποιούν σαν βιτρίνες εσάς τους Έλλην(ες). Το ίδιο πράττει και η εβραιογενής οργάνωση «Χρυσή Αυγή», η οποία χρησιμοποιεί τους «Εθνικούς» (αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα), τους «Φασίστες» (αυτούς που τους αποκαλούν ρατσιστές καθώς δεν θέλουν αλλοδαπούς στον ελλαδικό χώρο). Με αυτή την βιτρίνα Έλλην(ες) μέλη πράττουν και εργάζονται για τον αφανισμό και την εξόντωση της Ελλάδος, και φυσικά έχουν πολλά οφέλη, όπως χρηματικά κ.α. Αυτά που έχουν αποκομίσει από εσάς, Έλλην(ες) πρόβατα, είναι τα εξής:
image005 image006
Τηλεοπτικός Σταθμός
 image007 image008
Ραδιοφωνικός Σταθμός.  Εκδοτικός Οίκος για περιοδικά και βιβλία.
Πολιτικό Κόμμα με υποεπωνυμία Γαλάζια Στρατιά, κάτω από την επωνυμία «Χρυσή Αυγή».
- Η Γαλάζια Στρατιά ιδρύθηκε περί το 2000, υποστηρικτές αυτής ήτο πάντα σε παιχνίδια της εθνικής ποδοσφαίρου, κρατώντας πανό πάντα με κέλτικους (αγκυλωτούς) σταυρούς. Τα ιδρυτικά  μέλη είναι «χρυσαυγίτες». Ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο φύρερ της Γ/Σ, πέρυσι ήτο υποψήφιος ευρωβουλευτής συνδυασμού ΠΑΤΡΙ.Σ., δηλαδή της Χρυσής Αυγής.
 
- Η Γαλάζια Στρατιά παίζει το ρόλο «συσπείρωσης» και καλείται να αναλάβει οργανωτικό ρόλο στους συνδέσμους ομοϊδεατών, καθοδηγώντας τους σε «κοινές» προπαγανδιστικές κινήσεις. Όπως αναφέρθηκε από την χρυσή-αυγή, οι ναζί δεν είναι πολλοί εν τη Ελλάδι. Βρίσκονται όμως ανάμεσα σε πολλούς και το μικρόβιο του εθνικισμού (ως βιτρίνα) είναι αρκετά κολλητικό.


Golden Dawn, η πραγματική Χρυσή Αυγή

Ιδρυτικά Στελέχη της «Χρυσής Αυγής»
Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πραγματικές και από την επίσημη σελίδα της Golden Dawn
image009image010
ΜακΓκρέγκορ Μάθερς: Γεννήθηκε το 1854. Το πραγματικό του όνομα ήταν Σάμιουελ Λ. Μάθερς. Ήταν μέλος των Ροδόσταυρων. Επίσης, είχε μυηθεί στους Ελευθεροτέκτονες. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη ενός αγγλικού αποκρυφιστικού τάγματος, της Χρυσής Αυγής.
image011
Γουίν Ουέσκοτ: Γεννήθηκε το 1848. Ήταν γιατρός στο επάγγελμα και μυημένος στη μασονία και μέλος των Ροδόσταυρων. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Χρυσής Αυγής (Golden Dawn), βασίζοντας το αποκρυφιστικό αυτό τάγμα στο εβραϊκό Ταλμούδ (Qabalah).
Το απόκρυφο τάγμα της Χρυσής Αυγής, βασίζεται σε μαύρες τελετές και σε εβραϊκά σατανιστικά σύμβολα. Μέσα από αυτές τις τελετές και από τη «φιλοσοφία» τους, ο καθένας μπορεί να διακρίνει ένα κύμα αλχημείας, παγανισμού, ταρώ, αιγυπτιακής λατρείας, Ροδόσταυρων, σιωνισμού, τεκτονισμού – μασονίας, σατανισμού, ελευσινίων και καβειρίων μυστηρίων (Δωδώνη = Εβραίοι, Άτλαντες). Όλα αυτά υπάρχουν και είναι δημιουργημένα κάτω από την εβραϊκή ομπρέλα που ονομάζεται Ταλμούδ.
image012image013 
image014
Στις φωτογραφίες βλέπετε τα τελετουργικά άμφια (Regalia = βασιλικά σύμβολα), καθώς και τα ξίφη ή σκήπτρα που κρατάει ο εκάστοτε μάγιστρος. Στην πρώτη φωτογραφία είναι τα κόκκινα άμφια και το ραβδί του Ιεροφάντη, στην δεύτερη εικόνα τα λευκά άμφια και το ραβδί του Ηγεμόνος, στην τέταρτη τα σκούρα άμφια και το σπαθί του Ιερέως, στην τέταρτη το ραβδί και τη λάμπα του Κήρυκα, και στην πέμπτη βλέπουμε το κύπελλο του Στολιστή και το θυμιατό του Δαδούχου.
Παρατηρείστε ότι τα άμφια φέρουν πάνω τους τον σταυρό των Ναϊτών, καθώς και ότι οι τίτλοι των μάγιστρων (Ιεροφάντης, Ηγεμών, Ιερεύς, Κήρυξ, Δαδούχος) είναι ίδιοι με εκείνους των Δωδεκαθεϊστών. Και πώς να μην είναι άλλωστε, εφόσον οι Εβραίοι και οι Δωδεκαθεϊστές της Δωδώνης είναι αδέλφια, και οι σατανικές τελετές των Δωδεκαθεϊστών δεν διαφέρουν σε τίποτα απολύτως από εκείνες των ταλμουδιστών Εβραίων. Άλλωστε η ίδια η Golden Dawn (Χρυσή Αυγή) δεν κρύβει ότι βασίζεται πάνω στην Qabalah, το χθόνιο βιβλίο του Ταλμούδ, και ότι υμνεί Εβραίους προφήτες και τη Βίβλο.


 
image015 image016 image017 
Ο Ιεροφάντης και κάποια από τα Εβραϊκά τελετουργικά σύμβολα (επτάφωτος λυχνία, πυραμίδα κ.α.),
τα οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια αμιγώς εβραϊκή θρησκευτική οργάνωση, όπως η Χρυσή Αυγή.
 image018
image019
Η Χρυσή Αυγή (Golden Dawn) καθότι είναι εβραϊκή, δεν θα μπορούσε να μην ευλογεί τους ίδιους τους Εβραίους σατανιστές οι οποίοι αποκαλούνται προφήτες. Όπως ο Εβραίος Ενώχ. Οι 4 αυτές ταμπλέτες υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν τα 4 στοιχεία, πυρ, ύδωρ, γαία και αήρ, αλλά πίσω από αυτά κρύβεται ολόκληρο δόγμα σατανολατρικό και μυστικιστικό, καθότι ο Εβραίος Ενώχ λέγεται ότι διαφύλαξε κάποια μυστική γνώση μέσα από σύμβολα και μέσα από κωδικοποιημένη γλώσσα, την οποία ονομάζουν «Γλώσσα του Ενώχ». Στην πραγματικότητα ο Ενώχ τον οποίο εκθειάζουν, δεν είναι τίποτα άλλο από ένας μάγος παγανιστής-αλχημιστής, που μέσα από τον σατανισμό αντλούσε σκοτεινή γνώση.
image020  image021
Μέσα από τη σελίδα τους, οι Golden Dawn (Χρυσή Αυγή) παραδέχονται και αναφέρουν ξεκάθαρα, την άρρηκτη σχέση τους με το Τάγμα της Εκκλησίας (Καθολική & Ορθόδοξη), δηλαδή τους Ναϊτες ή Ροδόσταυρους ή Opus Dei ή Λευκή Αδελφότητα κ.α. Το μαρτυρούν άλλωστε και οι εικόνες.
image022 image023
image024
image025


Ακολουθούν χειρόγραφες μασονικές και παγανιστικές απεικονίσεις, επικλήσεις και σατανιστικά σύμβολα,
που χρησιμοποιούνται από την Golden Dawn (Χρυσή Αυγή).
image026

image027 image028
image029image036image031image032
image034image035image033image030
  
Αυτή είναι λοιπόν η πραγματική, σατανιστική, εβραϊκή Χρυσή Αυγή (Golden Dawn), η οποία έχει απλωθεί σε πάρα πολλά κράτη, είτε ως οργάνωση, είτε ως πολιτικό κόμμα, είτε ως θρησκευτική αίρεση, είτε ως μείξη όλων των παραπάνω.


http://www.omada-epsilon.com/index.php?option=com_content&view=article&id=161&Itemid=170